Pravila privatnosti

1. Uvod
Dobrodošli na Ime i prezime (mi, nas ili naša). Posvećeni smo zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ova Pravila o privatnosti reguliraju način na koji prikupljamo, koristimo, otkrivamo i održavamo informacije prikupljene od korisnika (svaki, Korisnik) web stranice Ime i prezime portal. Ova Pravila o privatnosti primjenjuju se na web stranicu te na sve usluge koje nudi Ime i prezime.

2. Informacije koje prikupljamo
Naša web stranica koristi Google Adsense i Google Analytics, koji mogu prikupljati određene informacije od posjetitelja, uključujući:

  • Informacije o pregledniku i uređaju koji koristite za pristup web stranici, kao što su vaša IP adresa, vrsta preglednika, operativni sustav i referentna web stranica.
  • Podatke o vašim interakcijama s web stranicom, kao što su stranice koje posjećujete, poveznice na koje kliknete i vrijeme koje provodite na svakoj stranici.
  • Standardni kolačići koji su ključni za funkcioniranje web stranice i osiguravaju vam neometano korisničko iskustvo.
Molimo vas da imajte na umu da ne prikupljamo nikakve dodatne osobne podatke osim gore opisanih podataka.

3. Kako koristimo prikupljene informacije
Informacije prikupljene putem Google Adsense i Google Analytics pomažu nam poboljšati našu web stranicu, pratiti angažman korisnika i optimizirati naš sadržaj kako bismo bolje poslužili našim posjetiteljima. Podaci se koriste u agregiranom i anonimnom obliku te nisu povezani s bilo kojim osobno prepoznatljivim informacijama.

4. Kolačići i slične tehnologije
Naša web stranica koristi standardne kolačiće kako bi poboljšala vaše iskustvo pregledavanja i osigurala ispravno funkcioniranje web stranice. Ti se kolačići pohranjuju na vašem uređaju i omogućuju web stranici da vas prepozna prilikom ponovnih posjeta.

5. Dijeljenje podataka i usluge trećih strana
Ne dijelimo nikakve osobno prepoznatljive informacije s trećim stranama. Međutim, imajte na umu da Google Adsense i Google Analytics mogu imati vlastita pravila o privatnosti i prakse prikupljanja podataka. Potičemo vas da pregledate njihova odgovarajuća pravila za više informacija.

6. Vaša prava
Kao Korisnik, imate određena prava u vezi s vašim osobnim podacima. To uključuje pravo na pristup, ispravak i brisanje vaših podataka, kao i pravo na ograničenje ili ulaganje prigovora na njihovu obradu. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava ili imate bilo kakvih pitanja o svojim podacima, obratite nam se na kontakt e-mail.

7. Mjere sigurnosti
Poduzimamo odgovarajuće mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja. Međutim, imajte na umu da nijedna sigurnosna mjera nije potpuno neprobojna i ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost vaših podataka.

8. Promjene ove Pravila o privatnosti
Možemo povremeno ažurirati ova Pravila o privatnosti. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici, a datum posljednjeg ažuriranja bit će prilagođen. Potičemo vas da povremeno pregledate ova Pravila o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

9. Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakva pitanja, zabrinutosti ili zahtjeve u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, obratite nam se na kontakt e-mail.
Nastavkom korištenja naše web stranice potvrđujete vašu suglasnost s ovim Pravilima o privatnosti. Ako se s ovim pravilima ne slažete, molimo vas da se suzdržite od korištenja naše web stranice.

Kontakt e-mail: info at imeiprezime dot com

Posljednje ažuriranje: 01. kolovoza 2023.